Therese Michaela

SER

Kategori: Allmänt

true blood nu ;)

30 AUG

Kategori: Allmänt

Hej.

Idag tog Milo och jag en promenad in till stan för en fika med Lina på Fräcka. Sen hittade jag ett par boots på Din sko som jag bara MÅSTE köpa, fy mej! Sen är det köpstopp på fröken Franzén. Föresten så satt skinnjackan som en smäck och jag kan inte vara mer nöjd :)))

Imorgon ska vi till BVC, det är 3 månader sen vi var sist.. spännande! Nu ska jag se klart Glamour medan min älskade lillefis sover.

PUSS!

lallalalaaaa!

Kategori: Allmänt



ps, Min skinnjacka från Jofama by Kenza är på väg till mej nu! Yeey! Längtaaaar! :D

SMÅ HÖSTKLÄDER

Kategori: Allmänt

Sitter här och kikar lite på höstkläder till Milo. Har hittat massa fint på H&M faktiskt, han ska bla ha nya jeans, kängor, en ny skjorta, ett mysigt luvtröjjeset och ett varmare set.




Föresten så har min lilla prins fått 2 st små gaddar ner i munnen och idag på morgonen reste han sej upp från liggandes på magen och satte sig på rumpan. :) <3 Han är så duktig min lilla älskling!

SÖNDAG

Kategori: Allmänt

Nu sitter Milo och ser på barnkanalen och leker med sina nya saker han fick igår, vi var och fikade på knäppingsborg och då tog vi även en titt in på mitt lilla krypin. Han fick ett stortpussel och en skallra som är en clown. 
Idag ska vi hem till mamma och fira födelsedag. Hon fyller egentligen imorn, men vi firar idag :) Ska väl snart hoppa in i duschen och fixa till oss för dagen. Ha det fint! puss.

27 AUG

Kategori: Allmänt

Foto Emma Roodla

DRÖM- SKINNJACKAN

Kategori: Allmänt

Jag har hittat min drömskinnjacka och det är Jofama by Kenza, den är galet snygg. Och passar till precis ALLT.

DESSA GODINGAR ;)

Kategori: Allmänt

Bilder från igår när vi träffade Jenny och Arvid. Dom gillar varann.. vilket bådar gott för framtiden :D

Här är dom! ;)






Bilder lånade från Jenny

25 AUG

Kategori: Allmänt

Foto Emma Roodla

LIKE A WALK IN THE PARK

Kategori: Allmänt

Jag är ute efter ett par höstdojjor nu! Det ska vara boots, kan tänka mej nån härligt höstig färg på dom också. Ser dom i huvudet hur dom ska se ut lixom.. bara MÅSTE ha! ;) Ett par astighta jeans till, en lite slappare t-shirt nedstoppad, en stor halsduk och skinnjacka, OMG!

Ett måste i höst asså iallafall i min garderob.

KARTIG LILLFIS!

Kategori: Allmänt



Hos mamsen i söndags :)

POJKRUMMET

Kategori: Allmänt

Hej!

Jag är ute efter gipsavgjutning till Milos händer och fötter! Är jättesugen på att fixa till en sån tavla och sätta upp på hans tavelhylla han har i sitt rum. Kommer bli så fint. Och sen är jag även lite sugen på att ta tag i pojkrummet igen, kanske köpa till lite grejer. Lite ramar till alla våra fina bilder står också på listan och framkallning och förstoring också såklart ;) Sen har jag en liten idé som jag ska försöka fixa till, men jag måste tänka lite vart det ska vara först.
Nu snart blir det sängen för mig också. Imorgon är vi är bjudna hem till Frida och Nellie i Brånnestad, så trevligt! :D

GULLUNGE

Kategori: Allmänt

Foto Emma Roodla

20 AUG

Kategori: Allmänt

Idag blev det stan! :)

Jättebra dag i helhet. Vi åt på kupolen och Milo fick smaka vaniljglass, vilket ligger nog på delad plats med mammas tutte ;P
Vi gick igenom marknaden och köpte på oss munkar, rämmar och brända mandlar. Där Milo också fick sin första balong med Nalle puh och nasse på :))) Nu är vi trötta! Mille sover och jag har tagit en dusch och sitter nu här och bara njuter.
Föresen så ska jag göra gipsavgjutning på Milos händer och fötter snart, ska bli riktigt spännande och jättefint. jahopp, har inte mycket mer nu att dela med mig av.. så jag slutar här. /Puss

L.O.V.E

Kategori: Allmänt

Foto Emma Roodla

19 AUG

Kategori: Allmänt

VILKEN VÄDER VI HAR!!!! :O Och Augustifesten som nyss har börjat, kan nästan tänka mej att dom packar ihop va???? ;P Nee, men hoppas på bättre imorn då, för jag vill dit och kika på da´n.

Som tur var så hann vi med en liten promenad till konsum på förmiddagen idag.. så Milo fick lite frisk luft iallafall. Ikväll vankas tacos och lite godis! Och myspys med lillfisen som hasar sej fram nu och fort går det! ;) Min lille skruttunge!

Jaha, det var väl det, nu måste jag sluta. hörs! puss..

DON´T TOUTCH MY MUM ;P

Kategori: Allmänt

Foto Emma Roodla

MITT ♥

Kategori: Allmänt

Foto Emma Roodla

 

Jag bara ÄLSKAR dom här bilderna!!! Han är till och med söt när han e ledsen, tjurig och trött på att vara fotomodell ;P! Heeelt otroligt vilken grabb jag har asså. Dom blir uppsatta på väggen sen :))) kommer fler, längtar att få se resten! :D ååååååååh! :D

lalalalllaaaa, tonight yeah baby, tonight yeah baby!!!!! ;P

Kategori: Allmänt

15 AUG

Kategori: Allmänt

Hej.

Idag har Milo och jag haft en date med Frida och Nellie på stan.. jättetrevligt! :))) Nu ikväll har jag böblerat om lite i barnrummet. Det blev klockrent.
Har fått upp tavlan också från IsaForm. Såå fint! Nu ska jag käka nått, sen på brist på choklad här hemma så blir det nog chokladbollar också ;P Godistarmen suger som bara den ikväll..

Bye!

En tjusig bild på Milo <3 :)))) bild från Emma Roodla

O-M-G

Kategori: Allmänt

VI HAR FÅTT BILDERNA NU.. OCH JAG DÖÖÖR!!!! :D SÅÅÅÅÅ HIMLA FIIIINA!!!! Smäller av helt och hållet här hemma. Nu kommer det svåra, att välja ut vilka vi vill ha ;P grejjen är den att dom är ju superbra utan att vara fixade.. undrar huuuuur bra dom kommer bli sen när dom är fixade rå????? Kommer bli förstoringa och grejjer på några av dom sen också, ååååååh, lovelovelove.... min lille pojkelojke är sååå underbart söööt!<3

Tack snälla Emma Roodla :)

13 AUG/ GRATTIS HJÄRTAT..

Kategori: Allmänt

8 månader

 

och heelt fantastisk <3 älskar dig sååå..

 

/ Puss och Kram Mamma

SOME PEOPLE JUST HAVE IT, SOME PEOPLE DON´T

Kategori: Allmänt




MIN FINASTE ♥

Kategori: Allmänt

10 AUG

Kategori: Allmänt

Idag har bästa Emma Roodla vart här för lite plåtning av Mille. Guud, så bra dom blev! Milo var så duktig, men efter sådär 1 timma och 30min så blev han lite grinig till och från faktiskt, men det är förståligt. Allting gick superbra iallafall :D

Trevlig kväll på er!

SJÖMANS-DRÄKT

Kategori: Allmänt

Idag var jag ute efter nått riktigt fint till Milo. Det blev en underbar sjömansdräkt på Rosa elefanten, ska tillägga att det bara fanns 1 enda kvar i hans storlek. Som går ända upp till 1 år. Ganska dyr men det var det värt, det var 30% på allt i butiken också, så det blev ju ännubättre :) Vi ska ta kort på lillfisen i veckan, det ska bli så spännande och se hur dom blir sen. Har lite önskemål på hur jag vill ha ett par stycken ;) Mille lyckas alltid charma nån på stan så fort vi är där, denna gång blev det tanten i affären. Vi var ju tvungna att testa dräkten och hon blev så förvånad över hur lugn och trygg han är hela tiden. Dom flesta bebisar bara skriker såfort man ska ta av och på dom kläderna ju ;P Men inte min prins inte!<3 Världen finaste bebis ..

L-O-V-E Y-O-U

Kategori: Allmänt

INSPIRATION

Kategori: Allmänt

Jag funderar på att börja träna faktiskt, jag e seriöst asså! ;P

MIN FINA UNGE!

Kategori: Allmänt




Det finns verkligen INGA ord<3 sååå fin du är mitt hjärta!

4 AUG

Kategori: Allmänt

Idag blir det kanonväder igen ser det ut som. Idag ska Milo och jag in till stan ett tag, ta en fika på knäppingsborg. Johan har börjat jobba nu igen, tänk vad fort 3,5 vecka går lixom, det är galet! :O Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa lite och klä Milo. Sen ska vi hem till mamma/mormor också :)

Trevlig dag!

3 AUG/ update från idag& några dagar tillbaka..

Kategori: Allmänt

Maggio




Godingen älskar sin nya matta :)))




Idag blev det en sväng till Ikea för lite inköp, bla en asfin matstol till Milo och sen slank det ner lite annat också ;P
Sen tog vi en tur till Cloetta och köpte med oss 2a hands godis, mums!

HOPP FÖR AFRIKAS HORN

Kategori: Allmänt

Jag har givit 100 kr sammanlagt till barnen i Afrika. JAg blir så ledsen varje gång, kan inte äns titta på tvn när det kommer. :( Jag vill sågärna skänka mer och hade jag haft obegränsat med tillgångar så hade jag gjort såå mycket mer.

Mitt hjärta går sönder!

Sänd HOPP50 till 72900 om ni vill hjälpa till.

BOOM BAAM WOW, SÅÅ BRA!

Kategori: Allmänt

” Oh, sometimes
I get a good feeling, yeah
And a feeling that I never, never, never, never had before, no no
I get a good feeling, yeah

 

1 AUGUSTI

Kategori: Allmänt