Therese Michaela

MAMMAS FINA!

Kategori: Allmänt



Tänk att jag har en son, tänk att jag är mamma, vad häftigt och coolt det är. Vad gjorde man innan??? herreguuud!!! Allt detta med barn är en sån självklarhet nu. Kom ihåg när vi precis fick Mille, allt var nytt, nervöst och allt har gått så bra. Så efterlängtad!!!
Förlossningen vad det bästa jag vart med om, har en sån himla positiv bild av det och allt vilket jag är sjukt tacksam över, amningen med, som fortfarande funkar. ;P skulle kunna ha sålt lite till och med. <3  

 Han är så duktig på allt min lilleman, tänk att jag är världens stoltaste mamma till finaste Milo ;)))) wow!!!!

INSPIRATION!

Kategori: Allmänt

HÄRLIGA MÅNDAG!

Kategori: Allmänt

Tjillevippen!

Idag vaknade vi kl 8.00 och var på gatan redan 09.06, allt detta för att jag INTE tvättade håret på morgonen idag ;) hatar att tvätta håret btw, för det är såå himla jobbigt. Vi var påväg till minisången iaf som är heelt underbart att gå till. Mille bara älskar´t. Vilket är så fint att se. Mammas lojka<333

Väl hemma igen blev det korvstoganoff med ris till och nu har skrutten somnat. Så då passar jag på att smita in här.
Blev att sova middag senare idag, för vi fick inte till det riktig när vi kom hem förut, han var så pigg och skulle se massa på SVtB såklart..
Det berodde nog också på att han somnade i vagnen de 20min som det tar att gå hem från ÖF- sången.
Blev tvungen att byta blöja och klä av overall är inte det lättaste heller obs, på en sovandes Mille-kille ibland och då när vi kom hem lyckades han vakna till och sen var det dax att käka lunch också, så jaa...
Roligt läsa för er va???? ;P blablablaaa, men men that´s life <3 ;) and i love it!!!!!

Nu ska jag göra en stor kaffe och käka nått gott till. så får vi se vad kvällen har att bjussa på sen :D

Trevlig dag på er gullisar..

dana del ray- ÄLSKAR HENNES STIL&MUSIKEN ÄR HEELT AMAZING <333

Kategori: Allmänt


MILLE- KILLE <3 ;)))

Kategori: Allmänt



FEB. 20, 2012

Kategori: Allmänt



EN DAG HOS OSS!

Kategori: Allmänt





HAN ÄR SÅ HIMLA GRABBIG!

Kategori: Allmänt




EN LITEN HÄLSNING FRÅN SJUKSTUGAN!

Kategori: Allmänt

Hej!

 

Milo bara hostar och har sej hela tiden. Jag är också lite hängig.. :/ men det är ju nått som går just nu märker man. Det blir Drömmarnas trädgård för hela slanten idag också då ;P Nu sover fisen som tur är. Man blir ju bättre fortare om man sover mycket så...

Sen får vi se om flytade alvedon är nått jag får ge honom sen????

 

Bye!

JAG HAR EN SJUK LILLEFIS HÄR HEMMA IDAG..

Kategori: Allmänt

Han är inte bara fastklistrad vid mej nu, utan fastspikad helt enkelt. Min fina lilleman! Tycker sååå synd om han när han är sjuk!!!! :( Så idag har det vart massa film och myspys hela dagen. :))))

INSPIRATION!

Kategori: Allmänt



Längtar tills man får bära skinnjacka, vit t-shirt och stora solglasögon igen ;))))

EN FIKA MED MAMSEN/ MORMOR IDAG..

Kategori: Allmänt

Hej.

Idag skuttade Milo och jag in till stan för att träffa mamma. Vi fikade på Le crossiant och sen tog vi oss en liten tur till leksaksaffärn.
Milo fick lite Alla hjärtans dag pressenter. Bla så fick han av sin mormor sina första färgpännor, ett tjockt block och boken Mamman och den vilda bäbyn och favorit- strumporna i svart denna gång och dom från P.OP.
Och av mej fick han Max balja och en traktor :)

Sen blev det myspys hemma och Milo fick rita för första gången med sina färgpennor, gick väl ganska bra ;)))) ;P

Tjillevippen!!!!!

1, 2, 3 KLICK..

Kategori: Allmänt

Dessa är nu beställda till Milo. Han älskar I drömmarnas trädgård med allt vad det är.. skrutten!!! :D

Det värsta är att dom nu har tagit bort det från svtB, så jag fick beställa hem 2 dvd:er och en vagnbok blev det också eftersom han verkligen älskar böcker också min lillefis<3

Nu kommer han bli glá här hemma sen ;P snutteplutten..








FEB. 7, 2012

Kategori: Allmänt

Hej.

Lite uppdatering ska jag väl kunna få ihop här va. Minisång igår, lunch på stan efter. Lite shopping till mej och Milo, IGEN! Vart hos frissan och fixat utväxten.. sååå skööönt!
Vi har framkallat lite bilder bla förlossningsbilderna och massa på Milo och dom fina korten som Emma Roodla tog på oss.

Har satt upp bb-bilden i v-rummet och ramat in några stycket kort på oss och på Milo. Blev huuur underbart snyggt som helst. Och imorn ska jag träffa en vän med sin dotter på fm, blir en fika på stan!

Jaha, så var det med det! Jag brukar inte skriva så mycket längre i min blogg, lägger mest ut bilder och skriver ev några rader..
Om det finns nått vettigt att skriva om då, ibland lägger jag ut en bild, men ångrar mej, så då ta jag bort det dagen efter.. ;P Men lite ombyte förnöjjer iaf! Och ibland orkar man inte helt enkelt.. :) blablablaa..

Nu sover lillefis sen någon timma tebax.. Åååå, vad jag älskar den lillskrutten alltså ;)))) :) :D <3333 Heeelt galet! Ska iaf snart göra honom sällskap tror jag. <33333 :D

Puss på er..

NU GÅR HAN!!!

Kategori: Allmänt

Yes, nu knallar min stora lille kille <3 ;))) Han är världens finaste!
Han släpper taget och går från soffan in till hans rum.. Står han i sovrummet så går han därifrån till soffan och sen från soffan till köket. vaddå superstolt mamma lixom ;P Fast han kryper ju såklart också.. men nu kan man väl ändå säga att han går ;)))

I onsdags var vi på en fika hos Jenny och Arvid.. lek, bus och massa prat som vanligt ;) och imorn ska vi till Olai kyrka och hämta en Barnens bibel till lilleman. Så blir det nog fika också som ÖF så fint bjuder på.
Och så ska jag nog göra stan imorn också eftersom jag redan är däromkring så får jag passa på. Ska ha lite smågrejjer.
Nu ikväll har vi ätit kina-mat som var hundra år sen man åt och gott vart det och kollat på Mello förståss och Milo fick glass och det gillar han ;)

Nattinatti..