Therese Michaela

OUTFIT

Kategori: Allmänt





UPDATE SÖNDAG OCH MÅNDAG!

Kategori: Allmänt

Igår blev det vagnpromenad med mormor. Tog en sväng in till stan och jag tog en 22minutare på Nordic Club ;))) Mormor och Milo väntade utanför.

Sen på kvällen så blev det lite käk hos Johans föräldrar, solsidan självklart när vi kom hem och sen snark..
Hela familjen somnade kvart över 12 typ. Och min lilla Milo vaknade halv 6 nu imorse och ville ha lite mat :D Nu är det andra gången han har sovit över sitt nattmål :D

Mammas duktiga kille verkligen!!!!!! <3

Idag blir det en promenad igen och sen får vi se vad som händer..  Btw, vad jag ska investera sen när vi flyttar är en skohylla och en klädställning love iiiit!

Hejdå!

DAGENS SHOPPING!

Kategori: Allmänt













Sakerna till Milo är från Mitt lilla krypin och mina grejjer är från BikBok. Har nu har jag hittat temat till älsklingen.. Det blir
Pirat-temat ;)))) kommer bli klockers!!!!

Goodnight!

SKULLE BARA IN HÄR OCH SÄGA GODMORGON BLOGGEN!

Kategori: Allmänt

Lillskrutten har fått sej lite käk.. han är som en klocka, han vaknar precis kl 06.00.. då är det fyra timmar sen han åt sist..  Han är så duktig! :D

Nu ska jag lägga mej ett tag till, Milo ligger här och har massa ljud för sej, världens sötaste!!! Ska snooza någon timma till nu iaf..

I love mammalivet!!!! <333 ;))))

hejdåååå!

VI <3

Kategori: Allmänt






Vilken goding jag har då ;))) <3

BREAKFAST!

Kategori: Allmänt

Vi vaknade för några timmar sen.. jag har ammat min lilla älskling och nu ska jag själv upp och ta mej nått och käka. Är superduper-hungrig! Man blir så himla hungrig av att amma.

Sen ska jag hoppa in i duschen göra mej fräsch för sen får vi lite besök.

Bye!


BILDBOMB

Kategori: Allmänt



HÖRSELKONTROLL!

Kategori: Allmänt

Heeeeej bloggen!

Idag hade vi tid på Vrinnevi för en hörselkontroll av Milo. Han skulle helst sova undertiden och såklart så gjorde han det skruttungen ;) Som en stock!!!
Han var så duktig, som alltid. Och allt var jättebra. Min lilla älskling. Har heller inte trott annat, för han är ju så med hela tiden.
Lyssnar och kikar och till och med hör när jag står längrebort i rummet så vänder han på huvudet och hör att det är hans mamma som pratar :D

Sen efter det så var mamma och mormor här och fikade en liten sväng. Nu har plutten käkat, rapat och kräkts, lekt i babygymmet. myst i mammas famn<3 och nu sover han i sin säng igen.

Prinsen <3

HÄRLIGA PRODUKTER FÖR DIN BEBIS

Kategori: Allmänt

Dessa produkter används flitigt här hemma till vår lilla Milo. Vi valde Natusan till honom. Han badar jämt i olja också.
Då blir han mjuk och len, ännumer än vad han redan är, för han har så fin persikohy skruttungen :)


JAG HAR BRA SMAK NÄR DET GÄLLER DET MESTA!

Kategori: Allmänt

Idag har Milo och jag tagit en heldag med mamma. Vi tog en promanad in till stan med vagnen. Mildare väder hade vi ju idag iaf.. efter mycket om och men slutade det ju att regna också, men slasket kan vi ju vara utan tycker jag. Men samtidigt så kommer ju våren till oss fortare om snön smälter bort :)
Vi köpte med oss lite mcdonald´s på hemvägen.
Och Milo är världens snällaste bebis, han verkligen älskar att åka vagnen. Han sov som en liten prins hela vägen hem och tillbaka.
Jag tror även att första leendet är på g ;D han är så med i matchen lixom. Och han har redan blivit väldigt mammig och känner igen min röst och ser på mej på ett mycket speciellt sätt.
Trivs som fisken i mammas famn helt enkelt där kan han sitta i timmar.. kommer nog få uppsöka läkare snart.. eftersom han nästan hela tiden sitter i min famn. <3 Jag är så glad för att jag fått världen finaste son.

......:)

Kategori: Allmänt

:)


MILO ÄLSKAR ATT BADA <3

Kategori: Allmänt

Ikväll stod det badtime på schemat och han fullkommligt älskar det! Han badar i olja också så hans hud blir len och fin.. Jag har en sån duktig son!

Jag är en riktigt stolt mamma ;D

Vadå huuuuuuur söt?????? :D Och han är MIIIN!
<3



MIN FINA SON!

Kategori: Allmänt




BÄSTA <3 ;)))

Kategori: Allmänt


MIN KÄRLEK HAR DU FÖR ALLTID

Kategori: Allmänt

Älskar den här låten. Det spelades jättemycket på tv när vi precis hade kommit hem med Milo. Det ger massor med känslor och flashbacks. Det går lixom inte att beskriva i ord känslorna till sitt egen barn. Jag skulle aldrig vilja vara ifrån honom, inte 1 enda minut.
Jag kan sitta med honom i famnen i en halv dag utan att göra ett dugg. Jag kan titta på honom huur länge som helst och aldrig tröttna, han är ju så vacker!

Finns inget i världen som är vackrare än han. Min fina lilla älsklingspojke! <3

1 MÅNAD.... REDAN????

Kategori: Allmänt

Min underbara son har nu idag redan blivit 1 månad. Känns som det var igår vi första gången fick träffa vårt fina mirakel. Det är sjuukt så fort det går.
Vill inte det..ändå lever jag bara i nuet och tänker inte mer än på vad jag ska göra EVENTUELLT dagen därpå om jag ska ta en promenad med vagnen eller träffa nån på en fika osv..

Idag har Adam och Kakan tittat förbi för att träffa lilla Milo :D Han fick såå fina pressenter min lilla trollunge, det kommer passa jättebra i hans rum sen.

TACK snälla ni :D

FONDVÄGGAR OCH NYLAGT GOLV, MAN TACKAR!

Kategori: Allmänt

Idag var vi och kollade på lägenheten här brevé.
Och snacka om att jag fick spader! Sååå snyggt! Dom som bor där nu har gjort om golvet i hallen, köket och båda sovrummen.
Sen var det fondväggar i ena sovrummet och i vardagsrummet. WOW!
Vilken lycka och vilken grym tur vi har.
Det var nymålat och nytapetserat i alla rum. Jag är extas och sjukt nöjd. Tänk vad lilla Milo kommer få det fint i sitt rum sen :D Min lilla gullunge!

Nu börjar man planera och skriva lista på grejjer som ska inhandlas inför flytten.
Och ett litet projekt kommer också startas.. jag ska nämligen göra om väggarna i badrummet har jag bestämt, men det ska bli en senare grej.


Idag var det dax för bvc igen.. pluttesnutt var 53cm lång och har gått upp till 4200. Vilket är så bra.. Han får ju så bra med mat från mamma sa dom! ;)

Jag bara ÄLSKAR att amma!!!

DAGENS UPDATE

Kategori: Allmänt

Heeeej bloggen!

Idag har vi tagit det extra lungt.. tog sovmorgon rejält.. 13.30 var klockan när vi gick upp på riktigt ;P
Men det gjorde inget, för idag har jag iallafall hunnit med lite söndags-städning. Igår blev det ännu en vagnpromenad med Milo.
Han verkligen älskar att åka vagn. Min lille skruttunge <3

Nu ikväll har vi käkat stekt kyckling som sedan skulle vara i ugn, med fårost och lite sweet chilli sås över och spagetti till.. det var riktigt gott.
Och sen snajdade jag till en efterätt som då var bananer med choklad i som också skulle värmas i ugnen.


Tessie kan om Tessie vill ;P

VAD TOKIGT!

Kategori: Allmänt

Idag tog jag en sväng på stan.. men en snabb sådan.. usch, var inte kul att vara utan Milo i hela 2 timmar ;p det var förjävligt rent ut sagt!!!! Nu tänker nog många att jag har gått och blivit heeelknäpp.. men jag kan inte vara utan honom helt enkelt. :D Thats it!

En sak jag INTE fattar är hur vissa nyblivna mammor lämnar bort sina barn/ skaffar barnvakt så tidigt???
Jag skulle aldrig göra det nu lixom.
Denna fantastiska tid kommer ju aldrig mer tillbaka.. men Grand, Otten och Hugo står ju lixom kvar och väntar, men det gör ju inte denna tid. Jaja, smaken är som baken :D

Köpte iaf en söt radio att ha i köket för endast 99kr..
Så blev det lite snyggt nyinkommet från Gina. Och ett par tuffa jeans, skjorta och en tröjja till Milo.
Sen titta mamma förbi och vi tog en vagnpromenad inna det blev mörkt.

Nu är hjärtat piggelin här hemma. Sovit i stort sett hela dagen.. Men vi har ju och göra med stans nattuggla så... ;P

Herrå!

SÅNGSTUND..

Kategori: Allmänt

Vi hade sångstund kl kvart över 11 förut ;P Han somnade fint i min famn när vi lyssnade och jag sjöng barnvisor för honom :D bla Min tand é lös, klättermusvisan och bäbä vita lamm :D

Han vaknade lika fort som han somnade när han märkte att han inte låg i mammas famn längre..

Min lilla älskling! <3

NÄMEN HEEEJ VACKER!!! :D

Kategori: Allmänt

Idag har mamsen och co vart på låångbesök hos oss.. Tiden går föörfort när man har roligt ;p Tänkte ju ta en vagnpromenad idag också, men icke! Vädret tillät inte det, så det får vänta tills imorgon.

Och imorn ska jag in på stan ett liitet tag, ska shoppa lite både till mej själv och Milo och sen ska jag även köpa en födelsedagspressent till Johan.
Egentligen vill jag ta med mej Milo in till stan men jag tycker han är lite förliten än plus att jag vill skydda honom mot all äcklig influensa som härjar runt om i staden nu..

FINBESÖK

Kategori: Allmänt

Heeeeej :)

Idag har Milo och jag haft finbesök av Jenny och lille Arvid.
Jenny hade med sig världens godaste tigerkaka som hon själv hade bakat. Som vi fikade på.
Och så fick Milo en jättefin pressent också som han tackar för ;)

Helt enkelt en supermysig eftermiddag. :)))) TACK<3

MILO´S FÖRSTA BAD

Kategori: Allmänt

Hej o hå!

Vi har badat Milo för första gången.. och visst skrek han emellanåt, men inte så att man fick tuppjucket iallafall ;) med andra ord gick det huur bra som helst.

Han kommer nog snart gilla det helt och hållet.. Sen var han ju superduper-hungrig efter badet också.. Sen efter lite käk blev det snark på mammas bröst :D <3

Förövrigt så har vi vart på BVC, tog en vagnpromenad dit och sötnosen har gått upp till 3860 nu.. Ni kommer ju ihåg att han vägde 3140 när han kom ut ;P Mammas stora pojke nu ju!

Hjälp..snart är han 1 månad redan. Det går aldeles föörfort!

FUCKIN´ AMAZING!

Kategori: Allmänt

Hej bloggen!

Kanske ska updatera lite.. Har lixom aldrig tid för datan numera på samma sätt som tidigare, vilket är heelt underbart! :D
Plus att det absolut bästa jag vet är att byta blöja! Jag är nog den ända på jorden som tycker det. Men nån måste ju gilla det också ;P

Idag har Milo haft lite besök, vi käka vofflor med sylt och sprutgrädde ;) suuupergott! Johan har nämligen fixat oss ett voffeljärn.
Imorgon tar vi vagnpromenad till BVC för lite vägning av lilla älsklingen.

En annan grej som är huur kul som helst är att vi ska flytta in i lägnheten precis brevé på 2a våningen nu ist för den längst upp.
Vilket är heeel amazing! Känns ju faktiskt mycket smidigare att bo på 2a våningen än att bo högst upp när man har barn lixom.
Plus att vi har verkligen haft världens tur med lägenheten. För jag har alltid sagt att ska jag flytta från denna jag bor i nu, så vill jag ha lägenheten precis brevé :)

Imorgon kl 11.00 skrivs det kontrakt för en 3a på 2a våningen med balkong och apsnygga skåpsluckor i köket, YES! ;D

MAMMAS FINASTE LILLA POJKE

Kategori: Allmänt

UPDATE kl 00.09:

Min älskade son har nyss slocknat i mammas och pappas säng ;) som vanligt! ;P Men han gillar sin egen också faktiskt, men när mörkret faller på så sover han mer än gärna tätt intill mamma istället, lilla prinsen <3


Vinterpromenad på Nyårsafton!

LOL ;)

Kategori: Allmänt