Therese Michaela

LITE JULEFINT..

Kategori: Allmänt

BABYSÅNG/ ÖF!

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Igår blev det en sväng till min mamma, blev middag och sen locknade jag med Milo där i 2,5 timma på em.. det var sååå välbehövligt det ;)

Idag blev det en tidig morgon! Steg upp när kl ringde 06.15. Milo sov som en stock.. så jag fick lite tid på mej att duscha och fixa till mej i "lugn och ro" till VAKNA! Milo vaknade till liv vid halv åtta, fick frukost och sen var det dax att sticka till öf för lite babysång.. :) MYS! Imorn ska vi dit igen för att fixa till hans gipsfot/hand i en tavla. Kommer bli så himla fint!

Tog en promenad till coop med mormor på eftermiddagen också.. då jag även svängde förbi hus i hem för att köpa en stående stjärna som jag ska ha i vardagsrumment ist.. då den jag hade förut åker in o sovrummet.. mycket bättre så! Köpte 1, 2,3, 4 -siffror som man sätter på ljusen i ljusstaken i köket också.. pricken över i:et och nötter i botten av den blev superbra ist för mossa. blabla bla.. ;P jaha, då vet ni lite vad jag har haft för mej dessa dagar, kul va! Nee, nu ska jag käka nått sen dusch, liiite film.. sen SOVA :D jag älskar min säng!!!!!

Bye readers!

1a ADVENT/ UPPTRÄDANDE I KYRKAN

Kategori: Allmänt

Myspys i kyrkan med de små :)))



Milos kompis Vincent med sin mamma Frida står brevé oss också :)))

KUDDAR OCH SMYCKESHAND FRÅN CHILLI

Kategori: Allmänt







CATCH YOUR DREAMS

Kategori: Allmänt

UTSTRÅLNING!

Kategori: Allmänt


- Ditt utseende betyder ingenting om du inte kan använda det på rätt sätt -

VAAAD JAG ÄLSKAR DIIIG SKRUTTUNGE!!!! :D

Kategori: Allmänt

TANKAR KRING MILOS RUM!!!

Kategori: Allmänt

Hej.

Jag går i tankar kring Milles rum nu.. han fyller år snart och det är julafton, det kan ju inte bli bättre ;P Så långt jag tänkt är till att han ska ha limegrönt moln- tema, med en toutch av ugglor eller myror, isaform-stuk och sebrahyllor på väggen typ.. kommer bli klockrent.
Krävs ju lite tid att tänka ut hur man vill ha det.. så det har inte gjort så mycket att det tar lite tid.. det blir oftast bättre resultat i slutändan då ;)
Men såklar att man läängtar tills det bli helt klart. Ska gå med momor på fredag och inhandla lite som han ska få på sin födelsedag :)

Idag var vi hos mamma, bakade och lyssnade på julsånger.. julstämningen börjar krypa inpå nu!!! så mysigt! :))))


Det här passar honom <3 mitt lilla hjärtegryn! ;)

EN DAGENS PÅ LILLEFIS ;)

Kategori: Allmänt

Mammas pojke!!!

GIPS- FOT&HAND!

Kategori: Allmänt

Hej! :)

Milo och jag var på ÖF i går och gjorde en gipsfot och en gipshand.. det gick jättebra.. han var sååå himla duktig! Nu tar det några dagar att få hem dom.. längtar att få köpa ram och sätta upp dom på väggen <3 Blev även en fika på stan igår med Frida och Vinc på La crossiant.
Tog en sväng till knäppingsborg och gjorde ett besök på Vera- design och interiör.. hittade en adventsljustake att tända varje söndag, den var sååå fin verkligen!

Tänk snart är det dax med julpyntet.
Har sån julkänsla i kroppen nu. Ska tvätta fönster i veckan som kommer och göra adventsfint.. Besöka chilli och köpa lite inredning som jag spanade in sist jag var där. Milo fyller år snart också och så är det hans första jul, egentligen hans andra, om man ska vara exakt ;P men första som han förstår nått av :)

JAG ÄLSKAR DIG!!!

Kategori: Allmänt

Utkast: Nov. 16, 2011

Kategori: Allmänt

Lillfisen ma-ma-ma-ma nu.. Och tittar på mig! ÅÅÅÅÅ, mammahjärtat smääälter som smör! <3 :D

DAGENS BEBISBILD

Kategori: Allmänt

MIN ÄLSKADE UNGE!

Kategori: Allmänt

MY WAY OR HIGH WAY

Kategori: Allmänt

UHLALAAA, UHLALAAA!!!

Kategori: Allmänt

MY LIFE IS NOTHING WITHOUT YOU!

Kategori: Allmänt

 

DAGENS MIDDAG!

Kategori: Allmänt



MILO OCH ARVID :)

Kategori: Allmänt

Söta som socker är dom :)))) Hålla handen också såklart ;) <3

SKÖNA SÖNDAG!

Kategori: Allmänt

Tjollahoppsan!

Nu på kvällen kom Frida, Stefan och lille vincent hit på en en fika! Jättetrevligt :D Jag hade gjort en äpplepaj med vaniljsås som vi smaskade i oss. Gryym!!! om jag får säga det själv, trodde jag skulle misslyckas där när jag drog i en halv dl socker förmycket, men icke! ;)
Milo slog ihop ganska snart efter dom gick. Det är kämpigt att leka och kika på allt ;)

Btw, ska fixa mina naglar snart.. funderar på att göra gelé denna gång???? Har alltid haft acryl, men är sååå trött på det.. Känns som den looken e lite förbi för mej. Ser nog kanske naturligare ut me gelé??? Och sen kan jag ju välja en färg ist för vita tippar också. Kuuuul!!! Skönt att skämma bort sig själv lite i höstmörkret ;P

Trevlig kväll på er!

L.O.V.E

Kategori: Allmänt

DEAR MARILYN..

Kategori: Allmänt

FINA BILDER!

Kategori: Allmänt

Fixat ett program som man snyggar till bildernai :) Usch får inte snöa in nu ikväll.. ;P MÅSTE sova NU egentligen!!!

KANSKE LIIITE LIK MEJ VA???? ;P

Kategori: Allmänt

 

Jag är lite över året här på bilden och Milo 10 månader.. <3