Therese Michaela

THERE'S ONLY ONE PLACE AND THAT WITH YOU

Kategori: Allmänt

DAGENS

Kategori: Allmänt

ÖF

Kategori: Allmänt

Hej :)

Idag blev det Öppna förskolan med Frida och hennes Vince. Alltid lika trevligt att ses :) Och barnen börjar nog känna igen varann lite. Vi hann inte med sången som brukar vara då, men det är ju alltid babysång på tisdagar på stallet så det blir ju alltid av ändå :D
Föresten så har jag införskaffat en cityvagn till Mille nu.. En casablanca- svart som både är praktisk, säker och skitsnygg! :) Tänk så bra att ha 2 vagnar nu, och en cityvagn e ju ganska smidigt med eftersom jag är lite av en citytjej.

Hursom helst så imorn ska Johan och jag på en bio tänkte vi och Milos mormor kommer hit och e barnvakt i några timmar. :))))

NÄSTAN V 38

Kategori: Allmänt

Den här bilden togs när det var ca 1 v kvar tills Milo ville komma ut. Det är helt otroligt! <3 Tänker tillbaka och minns tiden med glädje, tänk att det var han, Ja, jag slutar aldrig att tänka så! skulle vilja haft hela min graviditet på film och förlossning och allt. :D

Finns inget roligare att ha barn och det mest underbaraste på hela jorden är att man har burit på den att man får hålla om den och att det är endel av en själv! LYCKA!

V 37 med Milo

Det här är livet! Inget annat.. Min lillskrutt bara några minuter<3

Och nu är mammas lillefis såhär stor! Oj, vart tar tiden vägen!?! Så fort det går.. Men stålt som en tupp är jag ;)

26 SEPTEMBER

Kategori: Allmänt

Hej bloggen!

Har nyss slängt mej i en dusch och är klar för natten. Ska snart dyka! Milo sover som en stock redan sen kl 20.00, han var trött idag hjärtat! Imorgon bär det av till babysången igen, längtar redan ;) sen ska vi på födelsedagskalas hos Johans syrra som fyller 20år.

Sov gott. puss

Älskade unge vad söt du är :D sitter och filosoferar lite ;D

MAMMAS POJKE

Kategori: Allmänt


Ser nu huur mycket jag älskar MIN mamma eller??? ;P

I MAY NOT BE THERE YET, BUT I`M CLOSER THAN YESTERDAY

Kategori: Allmänt

22 SEPTEMBER

Kategori: Allmänt

Hej. Ett snabbt inläggg innan jag också går till sängs! Jag rensar här hemma! Var tvungen att ta det nu på kvällskvisten. Hittade mina pappaer om min förlossning! Och åååååå <3 Det var så fint och världens finaste upplevelse. Och hör och häpna. Jag hittade min graviditetssticka som var beviset på Mille också, dock något gammal nu då ;P men ändå, hade inte äns hjärta att kasta den nu heller ;) LOL! Slängt en del nu igen iallafall.. jag fattar inte hur mycket man samlar på sig hela tiden???? I helgen blir det storstädning och ev lite rensning i källarföråden igen, men bara lite och kanske tvätta fönster också. Vi har fått upp hyllan i vardagsrummet nu. Blev jättefint! Ska framkalla dom fina korten på la familia också. Köpa ramar och sätta upp. Lääängtar! Det är en del och fixa som ni märker. Men det är ju så, känns som man aldrig blir riktigt klar. Hursom helst så är jag supernöjd nu som det är! Älskar mitt hem och allt.. Nu ska jag borsta gaddarna med min blekningstandborste som damp ner i brevlådan häromdagen, tror faktiskt den funkar på mig! ;) Imorn ska jag och Milo hem till mamma och idag var vi på stan och köpte en röd filt med vita moln på från Färg och Form. Oj, ser att detta inlägg blev ganska långt. Hade tydligen lite på hjärtat iallafall..

Sov gott bloggen så hörs vi.puss!

NYA TV- BÄNKEN

Kategori: Allmänt

 

Är inte färdig när det gäller hemmet än, känns som man aldrig blir det :O Har tänkt en canvas- tavla på Milo ovanför tvn :) <3 Idag var det första babysången och det var jättetrevligt och supermysigt. Nästa tisdag bär det av dit igen. Millekille somnade i min famn efter halva sången<3 ;) Föresten så har jag beställt en jättefin filt från lilla krypin, en röd filt med moln på. Känns som om det är ett tema som skulle passa även i Milles rum??? Fast då limegrönt eller blått :) Märket är Färg och Form.

KVÄLLENS BEBISBILDER <3

Kategori: Allmänt

Lille glader <3 :D Vi har en supermysig kväll ikväll..

VINTER- JACKA TILL MILO

Kategori: Allmänt

" CUANTO ESTA MUY LOCO "

Kategori: Allmänt




PYSSEL I HEMMET

Kategori: Allmänt

Vi är äntligen klara med allt vi pysslat ihop från Ikea. Vi köpte en jättefin tvbänk nu. Jag är superduper-nöjd! :))) Blev lite annat också, det får komma lite bilder på hemmet nån dag när jag har tid och lust. Nu ska jag hoppa i säng.

Imorgon blir det barnkalas, Arvid 2 år! :) Innan det en liten sväng på stan med Mille för lite ärenden. / puss!

EN DAGENS ;)

Kategori: Allmänt

 


Man har ju världens finaste bebis då :D



Mamma får jag ha den eller hur var det nu igen ??? ;)


En dagens innan vi drog till stan för fika med Frida med sin Vincent och Linda -Marie med sin Melker




Du är mammas vackraste i hela världen gubben <3


Gillar din nya skinnjacka mamma, speciellt kedjorna på sidan e kul!!!!

Blir inte DAGENS så ofta i den här familjen, men en och annan får man ta och slänga in i bland :)

/// Trevlig Dag!

ÄLSKADE LILLFIS <3

Kategori: Allmänt

♥ Jag kommer alltid att finnas där för dig, att höra dig, hurra för dig, att skratta eller gråta med dig, för att skydda dig med mitt liv och ibland tala om för dig saker du inte vill höra. Jag kommer att älska dig för evigt. Ingen kommer någonsin att älska dig mer än jag, för jag är din mamma ♥ ♥ ♥

LITE NYTT TILL HEMMET

Kategori: Allmänt

Det här tänkte vi skulle bli vårat snart.

Det blir en soffa istället för en säng just nu. Lättare och mer plats så eftersom Milo fortfarande sover hos oss i sin egen säng fast i vårt sovrum.


Soffan är från Chilli



Lampan ät tänkt att ha i köket. Pryder sin plats där bland svart/vitt som jag bara fullkomligt ÄLSKAR!





ÄLskade kakfat ska bli mitt innom kort ;) som jag längtaaaaar! tjusigt på hyllan i köket.


Vi ska till Ikea på fredag och införskaffa oss en ny tv-bänk som är mer säker för Mille och lite andra säkerhetsgrejjer som är välbehövligt när man har en nyfiken, liten lillfis ;) <3

IDAG ÄR FRANZÉNSKANS MILLE HELA 9 MÅNADER

Kategori: Allmänt

GRATTIS älskade lillfis

Foto Emma Roodla

MY LITTLE HEART

Kategori: Allmänt

Foto Emma Roodla

11 SEP

Kategori: Allmänt

Hej.

Igår var Milo och jag på dejt med Jenny. Vi fikade på det nya fiket Le crossiat där jag käkade världen godaste macka med parma, philadephiaost och lite annat gottit på.

Hur många var det mer än jag som fastnade på Mia skäringer på 1an igår då.. herregud! Johan och jag höll på och dö av skratt. Jag fattar inte vart människan får allt ifrån asså????? :D Måste nästan se igen, så bra var det tyckte jag. Nu ska jag käka lite så får vi se vad dagen bjuder på.. Mille sover nu så jag ska passa på att röjja lite innan lillefis vaknar igen <3


Ser nu att mor och son hade machat tröjorna så fint igår också ;P lalalaaaa, vad buusigt!

Bilden lånad från Jenny

FAMILIA

Kategori: Allmänt

Foto Emma Roodla

L O V E

Kategori: Allmänt











Foto Emma Roodla

NOVA STAR

Kategori: Allmänt

Hej.

Varit på stan med mormor idag.
Blev en titt på lilla krypin på knäppingsborg och där hittade jag Nova star- kläder som jag köpte till Milo. Blev en svart hoodtröja med matchande byxor till. En tuff tröja som också passar till och en röd mössa i samma märke.. WOW! Min lillkille är såå fin! <3

Nu ikväll har vi ätit tacos och jag har fart runt en sväng med dammsugar´n.. Mille vaknar nog snart och då blir det lite käk för honom. Och såklart True Talent ikväll.

/// Puss!

ÖPPNA FÖRSKOLAN

Kategori: Allmänt

Idag har Milo och jag haft en dejt med Frida och Vincent. Vi tog en tripp till ÖP idag. Och det var väldigt lyckat! I slutet blev det sångstund som Milo gillade skarpt ;)
Vi skulle ha fikat också, men vi tyckte det räckte eftersom barnen blev hungriga och dax för en tupplur. Nästa gång ska vi dit på fm ist.. och då börjar vi med fikat :) Föresten så hoppas jag på att vi fått plats till babysången också.. skulle vara sååå mysigt att gå på.

Trevlig kväll..

Life´s full of fake people. Before you deside to judge them, make sure you are not one of them

Kategori: Allmänt





MILO OCH VINCENT

Kategori: Allmänt

Idag på eftermiddagen blev vi hembjudna till Stefan, Frida och lille Vincent på en fika. Såå trevligt och supermysigt! :) Milo och Vincent leker så bra med varann. skiljer bara 1 dag mellan dom. Vi träffades på BB, så dom e BB-kompisar ;) Dom passar med varann så bra dom där två. :) Blir Öppna förskolan för oss också under veckan som kommer, då träffas dom igen.

Nu på kvällen har vi inte gjort så mycket, mer än att planera att vi faktiskt ska byta ut vår säng plus köpa till 2 nattduksbord som stämmer ihop med mitt sminkbord, ramar och nya korgar och lite annat små plock och en ny tv-bänk till vardagsrummet. Gör det lite mer barnsäkert för Mille är det tänkt och sen vill jag ha en hylla till vardagsrummet, har möblerat om en aning nu så nu är man sugen på att fylla ut med nått nytt. :) Så Ikea blir det i mitten av månaden, lääängtar! Om vi inte tar ett besök till MIO också för att kika om vi hittar det vi söker.

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen blir det sängen. puss!

FIN DAG!

Kategori: Allmänt

Hej.

Vilket fint väder man vaknade upp till idag! Idag har Milos mormor vart här på en fika på förmiddagen :) Och nu sover Mille som en stock. Blev bus och mys och efter det är lillfisen trött. Har Nalle puuh i bakgrunden. Favoritfilmen, eller det är nog mest mamma som tycker det, just nu iallafall ;P
När Milo vaknat ska vi ta och ge oss ut på promenad för att sedan stanna vid i nån park och gunga lite.

Trevlig dag!



Min älskade lillefis! Mamma älskar dig så sjukt mycket <3

♥MILLE-MILLE♥ - MILLION

Kategori: Allmänt

1 SEP

Kategori: Allmänt