Therese Michaela

" DET SNURRAR I MIN SKALLE "

Kategori: Allmänt

Yes, det är vad det gör här hos mej just nu!
Allt från dop/doptårtor till vilket datum det ska äga rum. Till ännumera inredning, för vi är ju inte klara i våran lägenhet än. Fast allt är så kul, så det är bara positivt helt enkelt! :) Det är mycket på gång nu. Och jag bara älskar´t.

Och Milo bara växer och gör massa fina framsteg. Jag är en stolt mamma! :) LIVET ÄR KUUUL :)



CAUSAL




L.O.V.E Y.O.U

Kategori: Allmänt

BÄSTA ;))

Kategori: Allmänt



EN MYSDAG

Kategori: Allmänt

Hejhej bloggen!

Idag vaknade vi upp och såg att det var regn blandat med snö. Jaha, tänkte jag och tittade på min älskade son.. idag får vi ta en mysdag hemma istället helt enkelt :D Idag har det iaf hunnits med massa grejjer, lite städ igen, en låång dusch med peeling och insmörjning med härlig lotion. Mysstund i Milos rum med barnkammarens sagor, både den röda och den svarta cd-skivan. Och nu sover skruttisen och jag bloggar. Johan är och klipper sig och så ska han köpa hem skruvar till nya hyllan och ett gummiband som jag ska ha och träna lite med här hemma när lusten infinner sig :) Och sen på eftremiddagen blir det nog en bra film kan jag tänka mej.

Yepp, så ser min dag ut idag. Bye!

ÄLSKADE LILLFIS :D

Kategori: Allmänt

LITE SNEAK PEAK IGEN ;P

Kategori: Allmänt







Än är jag inte klar! Men änsålänge är jag grymt nöjd ;)

Dagen idag blev lite nya gardiner från Ah´s och jysk idag :))) Och lite nordic, home och babyproffsen också.. hemkomna med lite av varje :D Bra dag med mamsen!

23.37, TIME TO SLEEP

Kategori: Allmänt

INSPIRATION POJKRUM

Kategori: Allmänt

Är heeelt extas nu! har hittat så sjuuukt mycket fint till Milo. Jag döööör!!! :D Har fått iordning ganska bra hos honom nu också, men är absolut inte klar än. Allt blir bäst om man ger det lite tid och inte hastar och stressar över det. Det kommer bli klockers ;)Nu ska jag surfa vidare, har massa på g.. bilder på resultatet av hela lägenheten kommer vid ett senare tillfälle :) Så ni får stå ut lite till ;P

Ha en fin torsdagkväll..Puss!

MASSA FIX I NYA LÄGENHETEN!

Kategori: Allmänt

Hej.

Det är fortfarande massa fix i lägenheten.. Johan är grymt duktig med all uppsättning av möbler, hyllor etc, det blir gryyymt ;) Så mycket mer händer inte just nu, förutom att min älskade son gör så fina framsteg i utveklingen också mitt upp i allt <3
Nu har jag precis duschat och så kollar jag bb såklart. Och så ska jag ge Milo sista målet innan läggdax :)

Hejdå!

DUKTIG KILLE <3

Kategori: Allmänt

Det har skett ett framsteg, nu tar han tag i saker och kastar dom och skramlar med dom. Ååå, han är världens finaste! jag blir så glad och såååå stolt :)))

Här är han mammas Mille-kille :)

2011 03 19 KL 22.39

Kategori: Allmänt

Fan, vad dålig jag är på att blogga numera! Har sjukt mycket och göra nu finns lixom ingen tid typ. Men när allt är färdigt så kommer jag få mer tid jag lovar ;P Idag har mamma och mormor vart här som en hjälpande hand för vår städning i gamla lägenheten.Tack snälla för det :) Imorn ska vi upp tidigt! OMG! Huur ska familjen Trött fixa det?? Jodå, det går superbra, för det bär av till Ikea för lite ruuuliga inköp! Johan och jag drar mellan 2 amningar, så lilla älskling får vara med sin mormor under tiden ;)
Är ju superbra att vi har sånna regelbundna tider när det gäller maten och att han står dej så pass länge, hela 4 timmar ibland 5 faktiskt.. Han har blivit så duktig när det gäller sovandet också.. sover i sin säng heela natten det skiftar mellan kl 22,23 till 07.00 på morgonen.. snacka om lyx! ;) Hoppas det håller i sej. Min älsklingson!<333 vaaaaaad jag älskar diiiiiig :D pusspusspusspusss!!!

Nu ska jag borsta tänderna och dyyyka i säng. godnatt bloggen!


MENINGEN ÄR TILLÄGNAT IMORN :))) För jag bloggar nog ej imorn ;P

SNEAK PEAK!

Kategori: Allmänt



Håller på förfullt nu och flyttar :))) blir bara liten tjuvtitt just nu ;P för det är INTE klart än


Och häär har vi en trött liten Mille-kille som också hjälper till så gott han kan <333 mammas älskling!

Nu är det dax för sängen, premiär i nya lägenheten ;) Godnatt!

TITTA! HAN SNACKAR!

Kategori: Allmänt

Jag blev så glad så jag fick tårara i ögonen förut, han bubblar på som bara den! Duktig är han. Och han är så söööööööööööt ;D gaah, jag blir fan sjuklig känner jag ;p

 

IDAG 08.51 ABOUT INSPIRATION

Kategori: Allmänt

GRATTIS TILL DIG LILLA ÄLSKLING

Kategori: Allmänt

3 MÅNADER IDAG <3

 

En sovandes Mille-kille just nu.. Nybadad och nya pyjamasen. Så fin du är lilla sonen!!!

IDAG FIRAR VI MILO HELA 3 MÅNADER!

Kategori: Allmänt

Hej.

Idag har heela dagen gått åt att fixa och styra här.. Plockat ur endel skåp och lådor etc.. packat ner i kartonger som nu står sååå fint utför väggarna ;P
Nämen man måste se det positivt, fyfan vad snyggt vi kommer få det sen i nya lägenheten lixom :))) Vilket jag är grymt glad över. Känns som att det inte kommer bli så värst mycket bloggande nu på ett par dagar, kanske kanske inte???
Beroende på hur mycket vi har att göra. Plus att det som sker i mitt liv just nu är att fixa och styra i lägenheten så.... jaa, det var väl det! Jo juste, ikea nästa söndag då och imorgon ska Milo och jag in till stan en liten sväng. Nu solsidan och sen Big Brother såklart :)

Trevlig kväll! pusshej..

INREDNINGSTANKAR!

Kategori: Allmänt

Hej.

Jag är i inredningstankar just nu.
Har massa på gång känner jag, allt från belysning till hallbänkar osv.. finns huur mycket som helst. Gäller att känna efter vad man verkligen vill ha och hur man vill ha det. Vi ska ju trotts allt bo där ett bra tag nu. Och sen är jag så glad över att det är nya golv i hallen, köket och båda sovrummen :) Plus nymålat och nya tapeter/fondväggar.
Det blir genast så mycket mycket roligare att inreda när man har en fin grund att gå efter! Milohjärtat sover nu, så jag passar på att göra lite listor och kolla upp vad som är snyggt och lämpligt att inhandla. Vi flyttar nämligen in nu på Onsdag ;))) Och i helgen som kommer drar vi till ikea också, så kul!

Trevlig Lördag på er :)

DAGENS MILO

Kategori: Allmänt



Dagens köp till honom blev blöjor och 2 böcker :)))

JAG BARA ÄLSKAR´T

Kategori: Allmänt

UNDERBARA FREDAG!

Kategori: Allmänt

HEEJ BLOGGEN :)))

Vilken najs dag jag haft. Idag tog Milo och jag en sväng in till stan.. Vi lunchade sallad på Paus! Lilla älskling fick såklart komma upp till mamma och sitta i knät :) Köpte en tuff body till honom och ett baslinne till mej från Vero Moda.
Hade premiär på min älsklings-skinnjacka också, med kofta och härlig halsduk till såklart.. solbrillorna åkte också på både dit och på hemvägen. Fan, vilken najs dag asså.. Grym vårkänsla!

Föresten så får vi komma in i lägnheten redan på onsdag, Yeeey!

Puss!


DANCE WITH ME BABY ;)

Kategori: Allmänt


Den här går på repeat på högsta volym i mina dj-lurar nu ;P

MAMMA OCH SON PÅ G

Kategori: Allmänt

Hejhej bloggen! :)

Har typ nyss kommit hem från en vagnpromenad i regnet med Milo. Det var så himla härligt.. Ibland är det hur soft som helst att bara ta en runda oavsett väder tycker jag ;)

Föresten mamma, det gick inte att kolla på Anna i solsidan som skäller ut mammagruppen.. :(((( faaaan! vet inte hur man kan lägga in det inlägget i bloggen heller, finns ju lixom ingen stans. Kollat sönder klippet på tv4 play ;P lol.. bästa juh!

Hur som så snart ska pluttungen få lite käk.. Jag märkte idag att går inte jag ut varje dag och andas frisk luft så får jag spader.. Så härligt för Mille också <3
Det är en skön känsla när man kommer hem, att man gjort nått bra för sitt barn och sej själv. Har verkligen fått en god vana.. 1 h promenad varje dag och Kelloggs special K på morgonen ;P

HerrÅÅÅÅÅ...

MIN MAGE 3 MÅNADER EFTER FÖRLOSSNING

Kategori: Allmänt


ETT PAKET TILL MEJ!

Kategori: Allmänt

Från Nelly.com

MILO I MAGEN, 38 VECKOR <3

Kategori: Allmänt

VECKA 16


VECKA 18
FICK NÄSTAN PUTA MED MAGEN FÖR ATT VISA ATT HALLÅ, JAG ÄR FAKTISKT GRAVID! :)))


VECKA 21


VECKA 25 OCH BOLAN HÄNGANDES PÅ MAGEN SÅKLART :)


VECKA 29 NU BÖRJAR DET SYNAS IAF ;)


VECKA 32 PÅ 3 VECKOR HÄNDE DET MYCKET, KOLLA NAVELN FRÅN V 29 TILL V 32


VECKA 38, TYP 3 DAGAR INNAN HAN VILLE UT <3 :D SYNS TILL OCH MED ATT MAGEN SJUNKIT NER LITE. DAX ATT TRÄFFA MAMMA OCH PAPPA :)


TÄNK ATT DET VAR HAN SOM LÅG DÄRINNE ;)))) <3 MIN ÄLSKADE SON. MILO


LÄNGTAR REDAN TILL ATT FÅ UPPLEVA EN TILL GRAVIDITET OCH FÖRLOSSNING :D DET ÄR UNDERBART OCH SÅ OBESKRIVLIGT!

TACK GODE GUD FÖR DETTA LILLA UNDERVERK
..

MILO MIN MILO

Kategori: Allmänt

MODELL, CHARMÖR,

SÖTAST, DUKTIGAST,

MIN ÄLSKLING

OCH ALLT BRA I HEEEEELA VÄRLDEN <3 :))))

BVC

Kategori: Allmänt

Idag har vi vart på BVC, blev ingen vaccination idag, utan blir nästa gång istället. Men vi vägde och mätte Mille och han går upp och blir längre, precis som det ska vara <3 :) Han väger nu 6010 och han är 58 lång. Vi tog en vagnpromenad med mormor/gammelmormor till Coop också för att handla fika, blev semlor, bullar och choklad ;P Det är en härlig dag idag, solen lyser och jag är på toppenhumör. Och snart ska vi flytta också, massa på gång..så himla roligt..

Livet kan bara inte vara bättre.

TILL MIN PRINS

Kategori: Allmänt

Ps, klicka på dom små bilderna!


Avgjutning i 3d, MÅSTE göra det på Milo<3




Läsa och sjunga är sååå kul :D

EN UNGE I MINUTEN

Kategori: Allmänt

Tårarna rinner ner från kinderna nu.. Tänk att jag har världens finaste bebis och att min förlossning gick så bra! Jag är så tacksam!

Och jag vill göra om det om och om igen!!!!! <3 Barn är det mest roligaste och det mest finaste som finns..

NU SKA JAG PUSSA PÅ MIN ÄLSKLINGS-MILLE-KILLE <3

SKRIV ETT INLÄGG!

Kategori: Allmänt

Hej!

Mitt hår blev jättebra.. härligt med nygjorda slingor! Sen efter det vart det en promenad med min fina son sovandes i vagnen.
Snart väntar ett härligt bad för honom :)))) Och imorgon ska vi till BVC, han ska nämligen vaccineras för första gången. wopwop!

herrÅ..

INREDNING TILL KOMMANDE FLYTT

Kategori: Allmänt





HÄRLIG LÖRDAG!

Kategori: Allmänt

Idag var vi på en liten vagnpromenad i solen :))) Härligt att det börjar bli lite vår nu tycker jag. Det är ju bara så himla skönt! Pratade med mamsen förut om lite grejjer som kommer vara ett mycket bra beslut sen framöver ;) Förövrigt så är allt så himla underbart. Milo är världens finaste bebis och han är så nöjd med livet hela tiden, min lilla pojke! <3Nu ser vi Melodifestivalen och tacos har vi käkat.. nu ska jag ta upp Mille ur sittern och myspysa ner oss i soffan igen.

Trevlig kväll på er!

HEMMA OCH MYSER MED MILO......

Kategori: Allmänt

Pappa kommer hem vid 11 TYP...

PUSS HEEJ :)