Therese Michaela

FENG SHUI

Kategori: Allmänt

Idag har vi stor-röjjt nere i källaren i princip heela dagen. Vi har slängt kartongvis med skit. Som man egentligen inte behöver, som man bara har liggandes. Men nu är det väck! Häärligt :) Blir storstädning på det också, de kommande dagarna. Nu har jag precis tagit en dusch och Milo sover som en prins. Ska också snart dyka i säng, är så trött efter denna dag. Imorn bär det av på lite andra äventyr och sen lite senare på eftermiddagen ska vi hem till mamma på en fika :)

Trevlig kväll..

27 JULI

Kategori: Allmänt

Hejhej! Kikar in lite sent ikväll.. Har haft det så mysigt med lillfis ikväll lite längre än vanligt eftersom han inte ville sova så tidigt. Men nu sover han gott i sin säng iallafall. Idag började jag dagen med choklad-cupkaces som blev sjuuukt goda. Älskar att lyckas! ;) Sen blev det en vagnpromenad, vi handlade med oss en varsin toast-macka och åt den ute. Allt smakar så mycket godare ute tycker jag :) Nu ikväll funderar jag på mina kommande tatueringar som jag ska göra senare. Har bestämt mej för Milo i skrivstil på bröstet närmast hjärtat och ett litet hjärta, bara konturer i handleden. Längtar att få göra´t! Men ska sluta amma först, så det kommer nog att dröjja ett tag till innan jag får sätta mej i tatuerings-stolen, IGEN;P

VAD SKA MAN HITTA PÅ IDAG?

Kategori: Allmänt

Idag funderar vi på att ta en tur in till stan och kolla lite. Kanske ta en fika. Men jag känner mej lite seg i starten här hemma. Hursom helst så sover Milo nu så jag ska passa på att fixa till mej, jag ska köpa en ny pyjamas åt honom idag. Vädret är ju toppen för en liten tripp in till stan också tycker jag.

Trevlig dag på er! :)

25JULI

Kategori: Allmänt


BAKADE EN PAJ IGEN OCH DENNA GÅNG BLEV DET..

Kategori: Allmänt

MEDANS MAMMA BAKAR SÅ...

Kategori: Allmänt

ISA FORM

Kategori: Allmänt

Milo har fått en present av mig idag.. den anländer om ca 1-2 veckor. Med frakt blev denna fina 499kr. Helt underbar, känslosam bild/text. <3


22 JULI

Kategori: Allmänt

Heeej! :) Igår var mamma, jag och Milo iväg på en spontantripp in till stan för att se Veronica Maggio.. Det var fullpoppat med folk.. Men vi stod ju såklart inte så nära eftersom jag hade Mille med mig. Påvägen hem så tog vi svängen förbi Mcdonald´s och en lilla menyn blev det som vi käkade på gående fot ;P Idag blev det en fika på ett nytt ställe i stan och så lite shopping, hemkommen med lite fint välbehövligt. Nu ikväll har vi grillat, Milo sover och jag ska passa på att sitta och chilla ett tag innan det är dax för mig att sova.

Allt från monki, bästa med kjolen är att det är en slits i sidan ;)

20 JULI

Kategori: Allmänt

 

Apungen ser ut som Milo<3 Jag bara smälte när den höll på att klänga och busa med sin mamma :D

19 JULI

Kategori: Allmänt

Idag har Milo och jag spenderat några timmar på stan med Lina. Fikade gott och snacka skit. Sen var jag tvungen att gå till make up-store och köpa läpstiftet Citrus som är såå himla snyggt. Lite orange/skimmer-färgat. Sen när det var dax att knalla hem, så fick vi stanna ett antal ggr under balkonger för att inte bli dyngsura ;P Himlen skulle ju självklart öppna sig just som man ska till att gå hem och utan parra också såklart, men jag är ju såå grym på att hitta på lösningar så jag skruvade av Milles parasoll på vagnen och tog det och det gick ju dööbra ;) Sen lite senare så pep jag in och tog en solning på kvällen och kära gammelmormor fick äran att vara barnvakt i 1 timma ungefär. Sådär det var min dag det ;P

Imorgon ska family till djurparken och vi hoppas på lagom väder inget regn och inte förmycket sol heller :) Bye!

" DET ÄR FEST HOS MEJ IKVÄLL OCH HELA VÄRLDEN E MIN "

Kategori: Allmänt

19 JULI

Kategori: Allmänt

 

17 JULI

Kategori: Allmänt

DEAR DIARY!

Kategori: Allmänt

Jag satt nu och kollade tillbaka i min blogg på när jag var gravid med Milo. Det är just vid dessa tillfällen jag verkligen ÄLSAKR att ha en blogg :) Tänk lixom att det var just HAN som låg där.. Han bodde lixom i min mage. :D Så efterlängtad min lillefis! Det är galet. Känslan till sitt barn är ju enorm. Jag njuter varje sek av mitt liv.

Nu ska livsnjutar´n hoppa i säng. Min älskade son sover som den prins han är<3 Och jag kan inte göra annat än att älska honom över ALLT annat på jorden. Han är så vacker!

BLÅBÄR/ HALLON

Kategori: Allmänt

Blev en sort idag iallafall. Cupcakes får vänta lite. Milo ville också vara med på ett hörn ;) Mammas lilla älskling!<3

13 JULI

Kategori: Allmänt

 

Var påväg till Färgargården för en varsin voffla. Så jag körde på keps (som Mille) och piloter.. såå najs! ;)

GRATTIS MITT LILLA HJÄRTA

Kategori: Allmänt

Idag är du..

Och mamma älskar dig sååå..

FÄRSKA BILDER PÅ MILLE-KILLE

Kategori: Allmänt

Lille glader ;)

 

LITE NYTT PÅ BLOGGEN

Kategori: Allmänt

Kände för en liten sommaruppfrächning här på bloggen. Fick lite tid över nu när lillfisen sover. Han är lite gnällig just nu pga av att hans små tandsingar är på väg upp, syns till och med lite vitt nu :) hjärtat mitt! <3 Förövrigt kan jag ju uppdatera mej lite för dessa dagar då. I fredags blev det en tripp till Milos farmor och co på fika. Sen igår styrde vi kosan hem till Milos bästaste mormor där det bjöds på lassagne, fika och en heldel sol också :) Idag har dagen vart ganska så seg. Så det har inte gjorts många knop här inte.. vi får se om imorgon har att bjuda på nått roligare.

Godnatt på er..

HAN GILLAR´T :)

Kategori: Allmänt

MAMMAS FINA POJKE

Kategori: Allmänt

 

Ps. bilderna är ca 1 månad gamla <3

UNDERBARA BILD!

Kategori: Allmänt

TREVLIGT SÄLSKAP!

Kategori: Allmänt

Igår for vi till Söderköping och tog en varsin glass där vi träffade Pernilla, Hampus och söta Missy som träffade Milo för första gången. :) Det var mycket trevligt, det får vi göra om ;) Massa prat och mys! Idag väntas inte så fint väder, så en storstädning passar väl aldeles utmärkt en dag som denna. Blir nog en vagnpromenad mellan skurarna som dom sa att det skulle bli.. Lite blöjköp måste göras till Mille och lite gottit tills ikväll.. det är ju trots allt fredag idag..