Therese Michaela

BOMÄSSAN

Kategori: Allmänt

LITE STICKAT FRÅN MAMMA/MORMOR <3 :)


Jacka,mössa etc fick Milo av sin mormor :)





willy var med på mässan ;P

Sen var jag ju bara tvungen att köpa min första tassel såklart och så köpte mamma och jag en varsin cupcake som såldes på mässan.

Finaste <333

CHINOS LOVES ME

Kategori: Allmänt





Hann inte använda dessa förra året eftersom ja blev gravid ganska snart efter jag köpte dom ;p så tar igen det detta år ist :)))

Bilder från idag kommer imorgon!

bye!

DU ÄR DET FINASTE I VÄRLDEN

Kategori: Allmänt

Nu är jag här igen ;P Måste bara säga att Milo♥ är såå himla underbart på alla sätt och vis! Han ler och nästan skrattar så fort han ser mej.
Det är en sån underbar känsla när man är mamma. Man får ett gensvar, ett leende direkt när han vaknar på morgnarna!
Jag är så lycklig att jag fick honom. Min älskade lille vän!

Jag kan inte leva utan dig! ♥
Du är det finaste jag vet..

HURRA, DET ÄR FREDAG!

Kategori: Allmänt

Tjaaa på er:)))

Ikväll är det fredagsmys med lite käk osv.. Sett Big Brother nyss.. men hur fan går programmet egentligen??? Varje dag eller??? :O Btw, Igår tog jag ipoden i öronen och körde lite övningar här hemma medans älsklingen sov.
Mage,rumpa rygg..love iiit! :))) Och idag har jag solat igen. Ska snart börja på gymmet igen, men väntar nog lite till tror jag. Föresten imorgon händer det lite kul grejjer.. då ska mamma, Milo och jag iväg på Bomässan, där Lulu Carter ska komma och föreläsa osv.. Kuuuligt :))

Nu ska jag ge Mille lite mat här <3333 Min älskade son! ;)

MIN SHOPPING!

Kategori: Allmänt



VOLANGER ÄR HETT ;)

Behövde egentligen ingen kavaj, har 5011a stycken, men jag var bara tvungen kostade bara 99kr ju ;P




Stans nya snygging bär denna klädsel ;) <3



GODNATT <3 :))))

<3

Kategori: Allmänt

GODNATT BLOGGEN

Kategori: Allmänt

Nu ikväll har vi badat och jag har städat badrummet.

Har vart igång heela da´n idag igen.. Imorgon ska det chillas, tror jag iallafall.. annars blir det väl att hämta ut mitt paket som ligger och väntar. Och då blir det vagnpromenad.

Vi får se vad fröken Franzén hittar på för bus imorgon helt enklet. Nu ska jag pussa på min älskade Mille-Kille :))) <3333

UPDATE

Kategori: Allmänt





Update SÖNDAG: Nysolad, myspys med världens finaste son och bästa karl <333:)) framför solsidan och BB ikväll ;)

Heeeejdååå!

FINT<3

Kategori: Allmänt

Milo fick jättefina kläder av sin mormor idag :))) Han kommer bli så fin!

Och blått är ju lillkillens färg också ;) Sen fick jag vackra tulpaner av mamsen också häromdagen som pryder vardagsrumsbordet sååå fint.






Ikväll har det vart Melodifestivalen och massa myspys! <3333 :) Badat har vi också gjort.
Nu ska jag försöka somna Milo, han vill inte sova, bara vara i min famn och sitta och titta och se allmänt nöjd och trygg ut.

Föresten imorgon börjar efterlängtade Big Brother, MÅSTE se!!!! goodnight..

DET ÄR FREDAG!

Kategori: Allmänt

Kom precis ut ur en dusch nu. Milo är sjukt mammig ikväll. Han vill bara sitta i knät hos mej hela tiden, fick nästan inte gå in i duschen förut, gullunge där ;)))Idag var jag på en träff med Frida och hennes lilla Nellie. Vi skulle fika, men det fanns inte så mycket plats nånstan i stan.. speciellt inte när man har barnvagn med sig heller så måste man ju ha lite extra plats ju ;DSå vi tog mcdonald´s och det var minst lika trevligt :) Milo är ju såklart charmtrollet, ville sitta i mammas knä och flörta runt ;P " prata" gjorde han också för fulla muggar. Han har verkligen fått en riktig härlig, liten personlighet lillfisen.Nu ikväll har kollat let´s dance, käkat tacos och nu ska jag dyka ner i godispåsen ;P Imorgon ska vi till mamma en liten sväng. Mille ska få hälsa på STORA hundarna<3

Trevlig kväll..

MAMMAS MILLE, MAMMAS LILLE KILLE ;)

Kategori: Allmänt

Jag älskar dig såååå himla mycket <3

YEEEEY!

Kategori: Allmänt


DESIGNA.DIN.VÄGG.MED.EGEN.TEXT

Kategori: Allmänt

Aaaaaaaaaaah! Först måste jag lägga ut ett rikitgt stort LOL och mamma fattar precis vad jag menar! ;p

Jo, jag har hittat en döskön sida som man kan beställa eget designat väggord. :)))) Passa aldeles utmärkt tills vi ska flytta.
Jag beställde en till Milo med hans namn på, i blått. Och så kan man beställa och lägga till väggisar också sen om man vill. Kommer bli döösnyggt! För det är ingen konst att ta bort och byta ord sen när man tröttnat :D

Nu ska jag sova. Milohjärtat har vaknat till en snabbis här nu så jag ska byta bajsblöja och sen hopp i säng igen. Imorgon ska jag fixa naglarna och sola :)))) Och juste våtservetter får jag INTE glömma påvägen hem, dom går åt här hemma kan jag lova ;) När lillfisen både käkar,kräks och bajsar omvartannat :D

GODNATT <3

ROMANTISKE ROMEO!

Kategori: Allmänt

Detta kom min älskling hem med idag ;)))) <3 :D Tack bejbi!!!



obs. Han vet vad jag vill ha, med tanke på 200grammar´n ;P hahahaha

ALLA HJÄRTANS DAG-PRESSENT FRÅN MORMOR

Kategori: Allmänt

Milo fick jättefina stickade tröjor idag som mamma gjort till honom <3 Dom är sååå fina!!! Jag bara älskar när mamma gör sånt.

Det är så mysigt när mormödrar sitter och stickar till sina barnbarn :))))))



Nu ikväll har vi kollat solsidan, käkat varm soppa och mackor. Nu ligger Milo och leker i babygymmet, ska snart ge honom mat och sen ska jag försöka natta honom.

Måste vända på dygnet nu, det håller inte att vara nattugglor längre ;P

Hejdå!

L.O.V.E

Kategori: Allmänt

H.O.M.E

Kategori: Allmänt

MIN LILLA BEBIS.

Kategori: Allmänt

"pratar" för fullt här nu :)))) <3 Han säger lixom till när han tappar nappi :) Och har börjat säga massa ljud han inte gjorde förut. Guud, vad jag älskar honom!!!!

Jag själv är på bättringsvägen iallafall.. men inte bra än, hoppas det ger sej snart. hatar och va sjuk, blir värr än en karl typ.. Försetane så såg vi en asbra film förut, Cash heter den! För alla filmfantaster..se den!!!! Den var gryyym! :D Nu ska jag försöka natta pluttis, som fortfarande är piggelin ;P Imorgon ska jag försöka ta itu med lite fredags-städning här. Men lungt, vill inte bli sämre!

SJUKSTUGA!

Kategori: Allmänt

Jaa, fyfaaan! Jag mår skit idag.. så det blev helt ändrade planer.
Har sovit bort nästan hela dagen, förutom när lillfisen ska ha mat. Ringde sjukvårdsupplysningen och frågade om hjärtat kunde få samma skit som jag åkt på.. men eftersom jag ammar<3 :D så är han mer imun.. jag älskar att amma helt enkelt!!! Det är så bra för barnet. Såg Livet på BB nyss och tårarana rinner ner för kinderna när man ser hur dom små livet tittar ut.
Tänk att man själv gått igen denna underbara händelse och jag är så tacksam över att min lilla son är frisk och kry. <3
Nästan så man blir sugen på en till redan imorgon ;P hihi.. Jag vill absolut vara med om detta 2 ggr till i mitt liv om jag har turen på min sida. Och Milo vill nog ha åtminstonde 1 syskon iallafall ;))

Jag älskar mammalivet.. inget i världen slår detta!

SÖNDAG

Kategori: Allmänt

Tja bloggen!

Idag blev det en promenad in till stan med la familla.
Vi lunchade på kupolen och sen blev det lite shopping.. bla en söt liten blå resväska med en bil på till Milo och en blåvit godis-skål som det står pirattugg på.. love pirat-temat ;))) allt det hittade jag på Mique.

Besökte indiska igen.. köpte en mysig tékanna<3, en bricka, värmeljus och chai-te.

Nu ikväll har det vart solsidan och nu myser jag med min pluttis<3 :)))) och ser wallander. Imorgon ska jag och Milo på gruppträff på BVC med andra mammor och bebisar.. ska bli trevligt :)

Somsagt, Jag ÄLSkAAAr mammalivet<3 ;)))

BILDBOMB

Kategori: Allmänt

Milo idag! Nybadad och fin. Vackrast i hela världen <3






VILKEN SKAPELSE!

Kategori: Allmänt

Min om några dagar.

 

Skitsnygg om man är brun och till ett par svarta byxor och kavaj över. Enkla accecoarer och en tuff liten väska på armen :)))

love iiit.. H&M kan ibland :)

GODMORGON SVERIGE!

Kategori: Allmänt

Är verkligen uppe med tuppen idag ;P

Jag har en liten kille som vaknade nyss och ville ha lite mat. Plus att han grymtar som bara den här nu. Han vill ha mammas uppmärksamhet.
För ha la av nu precis när jag la honom tätt intill mig ;P <333 mammas pojke va??? ;P jajjjaja, plus att han bara ääälskar när man pratar med honom, nästan heeela tiden ;)

Ska väl upp snart och ta mej lite nått och käka och sen ska jag tillbax tilll sägen och sova ett tag till är det tänkt.

Idag ska Milo och jag ut på våran dagliga promenad om det är någotsånär fint väder.
Där det fredag, bästa dagen på veckan oavsett om man jobbar eller ej. Och ikväll vankas det tacos och Let´s dance och säkert nån film när plutten har somnat :)))

Myspys fossingarna :)

<3 ;D

:D <3

Kategori: Allmänt

<3 love ;))))))

Jag är helt enkelt superduper-lycklig och såååå glaaaaaad! :D godnatt..