Therese Michaela

KVÄLLENS

Kategori: Allmänt

......

Kategori: Allmänt

"Gud, ge mig mod att acceptera det jag inte kan förändra, styrka att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden"


KVÄLLENS

Kategori: Allmänt

 

LOVE AT FIRST SIGHT

Kategori: Allmänt

Heej!

Idag blev det en oväntad tripp till babyproffsen med både mamma och mormor. Och nu är iaf säng, skötbord och allt som ska vara till det beställt, kommer innom ca 1 månad.. :D såå himla kul!

Fick med mej Johans kontokort idag också och på det så köpte jag mej en amningskudde, märke NG baby såklart ;) Välbehövligt kan jag tro!

Sen så fick jag världens chicaste skötväska av mamma.. kostade 1000kr, men det var ju love at firts sight så hon var så snäll och köpte den till mej! <3
Sen kom Johan förbi en sväng hos mormor, så fikade vi alla fyra innan det bar av hemmåt till var och en.

Ska gå och lägga mej tidigt ikväll för att palla med morgondagen.


Trevlig kväll!


 

<3

Kategori: Allmänt

Hittade en film på youtube och snacka om att tårarna bara rann ner från kinderna när jag tittade på den! ;P hehe.. det är sååå himla mycket känslor verkligen! Tänk att våran lill* lever därinne, gör exakt sådär som på filmen att den börjat titta lite nu också.. det är helt otroligt!

Lilla bebis!
Du är så efterlängtad.. Jag älskar dig sååå!!! Tiden går ju så himla fort nu också.. snart klassas jag som höggravid.. vilket inte syns direkt, men känns kan jag lova er ;D
i hela kroppen och psykiskt.. jag är mer förberedd för uppgiften och förlossningen även om jag har lite kvar att jobba med när det gäller förlossningsavdelningen ;P

Plus att det märks att lill* har blivit mycket större också, för sparkarna och boxningarna är betydligt hårdare och mer intensiva nuförtiden
. Allt detta som händer innuti är så speciellt.. tänk att vår lilla bebis ska anlända om sådär en 12 veckor.. :D Tiden går så fort egentligen, jag ska verkligen njuta nu sista tiden som gravid :))

För snart är vi föräldrar till världens finaste unge! <3

Här är filmen :D och musiken till är verkligen helt underbar, den går rakt in i hjärtat!

RELAX BABY!

Kategori: Allmänt

THANK GOD IT´S FRIDAY

Kategori: Allmänt

Heeej :)

Äntligen har vi fåttt tebax internet igen, snacka om att man känner sej helt lost utan!
Btw, idag har Johan och jag vart iväg och storhandlat mat på City gross.. och så var vi en sväng på babyproffsen och köpte 3 mysiga filtar, skötbordsdyna och en badbalja :)) det tar sej nu!
Fast det är ju såklart mycket kvar som ska inhandlas osv..

Nu ska jag fixa ihop lite mat och sen blir det chill resten av eftermiddagen och kvällen. Min rygg är INTE vad den borde vara just nu heller så jaa, chilla är väl det rätta just nu antar jag! ;)

SNEAK PEAK!

Kategori: Allmänt

Hello :))

Blev klar med städningen för en liten stund sen.. nu sitter jag här med en kopp vanilj-té :D






DAGENS!

Kategori: Allmänt

 

MYSIGT TILL LILLEN<3

Kategori: Allmänt

Hittat lite mysiga kläder till lill* :))
Det värsta är att overallen inte finns i lager, men kanske dyker upp vid ett senare tillfälle eller så kanske den finns på babyland eller babyproffsen???? :)




HAHA, BÄSTAAAA ;P

Kategori: Allmänt

 

FEELING GOOD

Kategori: Allmänt

BEBISMAGE V 25

Kategori: Allmänt

GRAVID I 12E VECKAN <3

Kategori: Allmänt

<3

MIRAKLET!

Kategori: Allmänt

Ibland kan jag inte ens förstå att jag tyckte livet var roligt innan min lilla älskling flyttade in i min mage??? det är ett stort frågetecken.. Hur kunde jag tycka nått var kul?????
Jag säger som så att jag skulle inte vilja byta liv med nån i hela världen. Älskar att vara gravid med världens sötaste unge!
Jag bara älskar att må illa och kräks pga av att min lilla älskling ger ifrån sej hormonerna.. Detta tyder på en bra graviditet! Jag älskar att känna lilla hjärtat sparka och boxas och ha sej därinne.. livlig och full av energi!

Jag bara känner att nu har mitt liv börjat! Det som fanns innan var bara nått emellan detta som händer just nu.. Jag älskar min bebis..
Jag älskar att bli mamma och denna kärlek jag känner till den kan man absolut inte beskriva med ord!
Och känslorna blir så mycket starkare för varje vecka som går också, ju större den blir, ju mer att älska! Som man brukar säga ;)

Tänk att jag har 2 hjärtan i min kropp nu som slår.. mitt eget och lill*´s <3

Herreguud, vad jag älskar denna lilla människa.. MITT EGET BARN! MITT EGET KÖTT OCH BLOD.. DET FINNS INGET VACKRARE..

Jag är stolt!
Nu om nångång kan man verkligen höja lite extra på huvudet och känna att livet verkligen har en mening!

UPDATE BEBIS

Kategori: Allmänt

Min mage står åt alla håll just nu ;P haha! vilken rolig syn! Ibland är den mer åt höger och sen är den åt vänster och hej hopp! <3

ULLBOLLEN :)))

Kategori: Allmänt