Therese Michaela

DARLING, I´M IN LOOOVE

Kategori: Allmänt

Vaddå helt galen i skor och väskor????? Hmm, fattar inte alls vad du menar ;P Jag har hittat mina dreamshoes nu, nu, nu! Lite i den stilen, MÅSTE HA- variant, oavsett vad..

 

I K E A

Kategori: Allmänt

Idag var mamma, mormor och jag på Ikea och mycket riktigt så handlade man loss därinne :)) Hittade sjukt mycket snyggt.. Älskar inredning.

Fanns inte så värst mycket bebissaker på Ikea om jag ska vara ärlig.. Föredrar babyproffsen och NG-baby på den fronten ;D
Men kom hem med en röd skallra till lillen iaf.. alltid nått!




GRATTIS MAMMA

Kategori: Allmänt

Halloj!

Ska hoppa i säng aldeles straxt.. underbart!
Lilla bebis har hicka just nu i denna stund, så mysigt! <3 Igårkväll-natt var den så aktiv att jag inte ens kunde sova.
Somnade inte förän kl 02.00 tror jag.. :O hjälp, det kanske blir en nattuggla då???? Våran lilla lill* :D

Idag har vi firat min mamma, hon fyller egentligen år imorgon, men det blev fika idag ist :)) Med god smörgåstårta och mammas egna bakverk.. Tårta och bullar osv.. gott! :)

Imorgon bär det av till Ikea en sväng. Har massa på listan som ska inhandlas.. Kuul.. :))


Till min älskade mamma. Grattis på födelsedagen! <3

MY HAIR

Kategori: Allmänt





INSPIRATION

Kategori: Allmänt

En fin heminredning från trend4You, så passande :))




I love shoes :))

HEJ O HÅ

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart på information om ryggen. Den belastas ganska hårt när man är gravid.. speciellt i svanken för min del..
Därför ska jag nu framöver varje torsdag gå på vattengympa. Har ju högkostnadskort, så jag går gratis varje gång.. och detta tänker jag utnyttja :)) ska bli spännande och se om det blir nån förändring i svanken.

Nu har jag fixat lite matlådor till Johan, diskat och snyggat till här hemma. Igår bakade jag äpplepaj föresten, gud så duktig jag är ;) och den var riktigt god vill jag också tillägga..


Här kommer bilder på senaste inköpet till lillen <3



JAG VILL BERÄTTA FÖR HELA VÄRLDEN....

Kategori: Allmänt

om att min busiga lilla krabat sparkar och boxas vilt därinne just nu, det syns till och med utanpå tröjan <3
Du är världens finaste bebis ska du veta, men det vet du nog redan ;))

Jag är stolt över dig!
Jag förstår inte att jag överhuvudtaget tyckt att livet var roligt innan du flyttade in i min mage, busunge.. :))

 

PÅ STAN MED MAMMA

Kategori: Allmänt

Go´kväll :)

Idag har mamsen och jag gjort stan osäker.
Mamma blev galen inne på H&M och köpte halva affärn till lill* såklart ;) Tack snälla mamma! <3

Det blev en body där det stod I love Mum och en t-shirt som det står I love Dad :)) ett överdrag-set med öron på luvan otroligt gulligt. 2 par byxor i vitt/rött och en röd/vit body med hjärtan på. :D
Jag handlade små söta beigefärgade fodrade uggs till älsklingen, gudomligt söta! Vi lunchade på kupolen och så bar det av till GinaT, hittade en randig, härlig tröjja (höstnytt)och en väska.
Vi tog en fika på Cofféhouse med en varsin latte också, yam!

Så var vi på té och kaffeboden en sväng också och köpte gott té.. choklad och vanilj.
Ska bli grymt gott, ska nog inviga en kopp redan ikväll.. Så tog vi en sväng förbi marknaden också och köpte med oss sura rämmar.
Alltid en klassiker varje år när det är Augustifesten.
Och inte nog med det så fick vi nästan med oss ett helt getingbo hem också ;P haha!
Avslutade med att svänga förbi Mitt lilla krypin också påvägen hem.. Och ja var ju bara tvungen att köpa en liten grej därinne också ;D

En supertrevlig dag, det måste vi göra om :))








SÅHÄR...

Kategori: Allmänt


trött är jag nu! ;D

MIN ÄLSKADE BEBIS

Kategori: Allmänt

Jag sitter här och tänker på att det är så himla specielt att just bli mamma! Att det växer en liten människa därinne i min mage.. det är helt galet! :D Ett litet liv som är utav mitt kött och blod..

Jag är så lyckligt gravid som man bara kan bli..
Tacksam över min lilla älskling som sparkar och har sej därinne varje dag, flera ggr om dagen.
Jag fattar mej inte på dom som säger att: Nu är det slut på det roliga i livet när man skaffar barn??? Det är ju då livet börjar for good sake! :D Detta som händer i mitt liv just nu kan inte vara mer rätt för mig helt enkelt. Finns inget som slår detta! Vill inget annat.. Älskar utmaningen av att bli förälder och allt vad det innebär :)
Jag skulle aldrig vilja byta ut mitt liv med nånannan, jag älskar min bebis och Johan, min familj och mig själv och hela mitt liv :D

Älskar vår nya lilla familj på snart 3 ist för 2 ;)


Måste berätta om att jag läste ett inlägg i en blogg nyss som lät så hämskt om just bebisen hon bär i sin mage om hennes tillvaro, känslor etc.. Usch! :( jag blir så ledsen känner jag!
Ibland skriver folk så mycket hämskt.. hur kan man känna så??? Jag kan bara inte förstå det..???????

Jag är stolt över min mage och min bebis därinne, mitt hjärta, mitt allt.. Att man kan älska nån så mycket redan???, till och med innan den kommit ut.

Jag skulle kunna offra hela livet och mer därtill för dig min värdefulla lilla skatt


DAGENS KULA

Kategori: Allmänt

Kanske kan vara lite snäll och visa upp magen där våran lilla lill* ligger ;D Är i v 22, men man säger 21+3 alltså har jag gått 21 fulla veckor och 3 dagar :)

Sitter här och dricker smoothie nu.. ska till affären senare och handla en till fil och massa frukt och Godmorgon-juice med järn och folsyra..
Sen ska jag hämta ut mitt paket med inredning också som ligger och väntar på mej
:)

Trevlig dag!



Nya mysbyxorna och lilla älskling i magen ;D




Om Barnet:
Nu väger bebisen nästan 430 gram, är ungefär 28 centimeter lång från hjässa till häl och har samma proportioner som en nyfödd bebis, om än lite spinkigare eftersom bebishullet inte utvecklats ännu.

Bebisens fem sinnen utvecklas dagligen.
Smaklökar har bildats på tungan och bebisen har nu känsel. Bebisen experimenterar med känseln genom att stryka sig över ansiktet och känna på olika kroppsdelar. Ögonlocken täcker hela ögonen.
Lungblåsorna utvecklas men de är vattenfyllda hela tiden i magen. Vätskan pressas ut vid födseln. Om det är en flicka utvecklas slidan den här veckan.

MÅNDAG

Kategori: Allmänt

Hej och hå!

Idag tog jag rask promenad BM för att checka av lillen lite.. och allt så jättebra ut! :) Växer som den ska, fast att jag har liten mage enligt ALLA. Mina värden var fortfarande på topp och jag mår så sjukt bra.
Rena hälsokuren att vara gravid för mej! Jag lyssnade på lill*´s hjärta också som slog så fint..
Hjärtslagen var 151 denna gång, fortfarande en tjej enligt myten ;P , men sånt vet man ju aldrig???

Tog reda på om vattengympan också.. ska på information om den nästa tisdag, så får vi se vilka dagar det blir sen. Kul och skönt att avlasta svanken lite.. eftersom jag bara promenerar mest/ tränar lite lätt nu, så kan det vara skönt att variera med nått annat..
lite mjukare, men ändå effektivt.

Nästa träff med barnmorskan blir om en månad, sen blir det bara 5ggr till och där i en av dom 5 gångerna ska jag göra ett till UL för att se hur moderkakan ligger, så att den inte blockerar utvägen för älsklingen, för är det så, så blir det ett snitt ist, men det räknar jag inte med änsålänge eftersom moderkakan brukar följa med och växa uppåt med bebisen och som det känns nu så har den gjort det eftersom jag känner lill* på höger sida också nu ;D
Och så ska vi på en föräldragrupp emellan också som handlar om andning, olika bedövningar under förlossningen (jag ska bara köra med lustgas/ västerviksbedövningen och koncentrera mej på att andas rätt, bada och duscha också ist för ryggbedövningen, EDA:N) och till sist så får vi se en förlossningsfilm tror jag :)

Sen efter det är det dax! ;D

oj, vad fort det går egentligen.. Jag har räkant ut att det är 18 veckor kvar tills bebisen tittar ut, fatta, bara 18 veckor..
Jag blir helt extas när jag tänker på det :D


TÉ OCH BLÖJHINKAR

Kategori: Allmänt

Idag blev det en tripp till mamsen :) Myys! Vi bestämde att vi ska sticka iväg och köpa olika sorters té nu till hösten.
Finns ju hur mycket som helst när det gäller just té.
Jag är en riktig té -drickare ;) Speciellt på hösten/vintern när det är extra kyligt ute.

Sen lite senare på eftermiddagen så gick Johan och jag hem till lilla mormor och käkade korv i ugn, potatis och ärtor ;) gottgott!
Det har inte hänt så speciellt mycket mer idag.. en ganska lugn fredag faktiskt..har styrt lite nu på kvällen, rensat lite smått, diskat.. lite små-plock, sådär som alltid är nödvändigt för ett prydligt och snyggt hem.

Något jag måste införskaffa iaf så är det bröstinlägg för läckande tuttar ;P som har hållt på i sådär 1,5 månad nu..
Plus att jag sett ett erbjudande på babyproffsen om något som heter BabyBox att man får en blöjhink+ blöjor och servetter och massa andra grejer???? :D Låter ju som väldigt välbehövligt för lilla familjen.

Nu blir det film och myspys med karln <3

NELLY.COM

Kategori: Allmänt

Beställde nyss ett trendigt halsband från Nelly.com! Endast 99kr :)




HÖSTNYTT I GARDEROBEN

Kategori: Allmänt

Visst blir man extra sugen på att handla lite höstnytt nu.. För det är väl inte bara jag som har fått höstkänslor i kroppen??? ;P

Allt är från Nelly.com


CHILL

Kategori: Allmänt

 

SLEEPY

Kategori: Allmänt

Godnatt

OVÄNTAT OCH HEELT OTROLIGT

Kategori: Allmänt

Igårnatt hände det nått riktigt oväntat för både mej och Johan!
Jag brukar alltid innan jag somnar ligga på rygg och tänka lite extra på vår lilla bebis och försöka känna av den så mycket som möjligt. För på nätterna är busfröt klarvaken för det mesta ;)

Och just när vi låg där så kände vi en spark i våra händer, jag höll till och med min hand över Johans så den kändes till och med egenom Johans BIGhand lixom..
Helt otroligt! Vi blev helt chockade kan jag säga.
Och just att vi båda kände det samtidigt var också så häftigt och fint på samma gång <3 :D

Idag går jag in i v 20.. så halva graviditeten är nu avklarad! :) Nu är det bara halva kvar sen har vi vår lilla älskling hos oss :D