Therese Michaela

ÄNDRADE PLANER!

Kategori: Allmänt

Kan börja med att det blev ju ingen minisång idag iallafall.. Pga att lillefis vaknade kl 3.00 inatt och ville leka till halv 6.00..
Jaha, tänkte jag, det är väl lika bra att ringa och prata in på telefonsvararen att Therese och Milo INTE kommer idag då.. Så kan det bli när man har barn! Det kan verkligen ändras hejvillt.
Tror även att fler tänder är på gång.
Plus att han är sååå himla extremt mammig, han vill nästan bara ligga på mej i min famn när vi ska sova och han ropar mammma mammmama, mämämää typ hela dagarna ;P

Och idag tog vi en pulkantur istället på lunchen.. det tyckte han vara jätteskoj. Sen vagnpromenad för att köpa lite gott fika.

Imorn ska vi göra stan iallafall, men absolut INGEN inplanerad tid ;P vi kommer när vi kommer ;)))

Kommentarer

  • Angelica säger:

    Hej på er! Hoppas ni mår bra efter nattens bravader. Hade ungefär samma. Gustaf har fått vattkoppar så han vaknade till hela tiden. Det är ju så påfrästande när han sover en hel natt annars, man är inte van :) och mammigheten ska vi inteprata om, kan inte ens gå ut i köket utan att han gormar efter mig. Det är ju ioförsig härligt att han älskar sin mamma men ibland så blir man tokig, hihi! ;) Ha en fin dag! Kram

    2012-01-24 | 09:42:06
    Bloggadress: http://filippasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här: